Behandelingen

Alle behandelingen verlopen als volgt:

tijdens een intakegesprek bespreken wat jouw wensen zijn en gaan we kijken hoe ik aan die wensen kan voldoen. Daarnaast zal ik je alle info geven die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen wat betreft het plaatsen van je PMU. Dan beginnen we met verdoven en voortekenen van de wenkbrauwen of eyeliner. En als alles naar wens is gaan we verder met het plaatsen van de PMU. Na 4 tot 6 weken komt je terug voor een nabehandeling. Tijdens deze behandeling wordt de genezen PMU geëvalueerd en eventuele touch-ups aangebracht waar dat nodig is om de look te perfectioneren.

Zoals eerder gemeld is Permanent Make Up by Sharitsa door GGD goedgekeurd, dat wil zeggen dat wij werken volgens de hygiëne voorschriften die door het GGD zijn vastgesteld.

Info voorafgaande aan uw behandeling.

Om de behandeling goed te laten verlopen hou je rekening met de volgende punten.

 1. Neem 24 uur van tevoren geen aspirines, paracetamol of Ibrubofen;

 2. Ga niet onder de zonnebank of buiten zonnebaden voor de behandeling, een verbrand gezicht kan een nadelig effect op de pigmentatie hebben;

 3. Tot drie dagen voor de behandeling geen waxbehandeling in het gezicht;

 4. Drink geen alcohol de dag ervoor en op de dag van de behandeling zelf;

 5. Heb je wimper-extensions? Wij verzoeken je die te verwijderen indien je een eyeliner behandeling ondergaat;

 6. Behandeling tijdens je menstruatiecyclus? Dan kan de behandeling gevoeliger zijn.

Info nazorg

Om ervoor te zorgen dat je langdurig plezier hebt van je PMU, vragen we je de volgende nazorg procedures op te volgen:

 1. De eerste 3 dagen geen water op het behandelde gebied;

 2. Hou de wenkbrauwen of eyeliner schoon;

 3. Niet krabben of wrijven. Korstvorming en/of droge huid zijn normaal en maken deel uit van het  genezingsproces, dus laat het op natuurlijke wijze genezen en geef het tijd;

 4. Onderga geen andere behandelingen op of in de buurt van de behandelde plek gedurende 6 weken. Behandelingen zoals botox, gezichtsbehandelingen, chemische peeling of microdermabrasie;

 5. Vermijd de zon voor een maand. Als het echt niet anders kan, draag dan altijd een zonnebrand met een hoge factor (50 of 60) om de wenkbrauwen of eyeliner te beschermen;

 6. Gebruik absoluut geen reinigingsmiddelen, crèmes of make-up op het net behandelde gebied gedurende de eerste week.Hoe lang duurt het genezingsproces?

Het is normaal om wat gevoeligheid en zwelling (direct) na de behandeling te hebben en dit kan aanhouden tot een paar dagen erna. Het pigment wordt eerst donkerder en levendiger in de eerste 4 dagen. Dit is uiteindelijk niet hoe het eruit gaat zien. Het loopt zo’n 30 tot 40% terug in intensiteit. De genezing varieert per persoon maar duurt over het algemeen tussen de 5 en 8 dagen. Buiten een licht gevoeligheid op de behandelde plek is de genezing pijnloos al kan het wel een beetje jeuken. Maar jeuken is genezen, dus laat het met rust want dat is een goed teken!

Touch-ups na 12 maanden

Als algemene regel geldt dat de klant een touch-up/bijwerk behandeling afspraak maakt na 12 tot 18 maanden, want tegen die tijd begint de PMU te vervagen.

Dit kan door verschillende factoren veroorzaakt worden zoals een onjuiste nazorg, extreem zonnebaden zonder bescherming, bepaalde gezichtsbehandelingen of huidaandoeningen, extreem alcoholgebruik, geneesmiddelen waarvan bekend is dat je PMU sneller vervaagd en extreem veel zwemmen in chloorwater.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact op nemen met Sharitsa .

Behandelingen gaan op afspraak. Voor inhoudelijke vragen over de behandeling kunt u mailen of bellen .

Permanent Make Up by Sharitsa  Tel: 0643276440 - Email: sharitsa@icloud.com - Adres:Blauwdasstraat 33- 

1102 SP Amsterdam ( ZO)

De meeste van jullie hebben wellicht nooit nagedacht over het plaatsen van permanente make-up (PMU), omdat je er gewoonweg geen vertrouwen in hebt dat je wenkbrauwen of eyeliner er mooi uit zullen gaan zien.

Bij Permanent Make-Up by Sharitsa hebt je niets meer te vrezen. Je kunt nu de perfecte wenkbrauwen of eyeliner krijgen volgens de nieuwste permanente make-up ontwikkelingen & technieken.

Permanent Make Up by Sharitsa is GGD goedgekeurd.


De behandelaar is uitvoerder van de behandeling en is een belangrijk stuk van de puzzel. Dit kan een wereld van verschil maken.

Sharitsa is sinds 2012 werkzaam als PMU-specialist en heeft al enige jaren ervaring in het plaatsen van permanente make-up. Je kunt er zeker van zijn dat je haar praktijk verlaat met mooie wenkbrauwen of eyeliner.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Vanaf het moment dat je wakker wordt wil je er op je best uitzien! Je bent een drukke moeder of een carrièrevrouw en je hebt niet elke ochtend tijd om uitgebreid je make-up te doen. Je bent actief in de sportschool of wilt vol zelfvertrouwen een duik in de zee nemen als je op vakantie bent. Het laatste waar je je dan zorgen over wilt maken is ‘waar en hoe’ je wenkbrauwen en eyeliner zitten! Komt dit je bekend voor? Dan is permanente make-up zeker iets voor jou!


Wat voor soort PMU-behandelingen zijn er? De mogelijkheden zijn eindeloos, echter bij PMU by Sharitsa zijn wij gespecialiseerd in eyeliner en wenkbrauwen.

Verdovingscrème

Je dient zelf je verdovingscrème mee te nemen. Dit is zo vastgesteld door de GGD en daar houden wij ons ook aan. Deze crème is te verkrijgen via je huisarts, vraag naar:

* Emla crème 5% of,

* Lidocaïne/ prilocaïne crème

Een tube van 5g is voldoende voor 3 behandelingen.